Activități în Aer Liber și Obiective Turistice

Trasee Montane:

  • Pensiunea noastră servește ca punct de plecare ideal pentru explorarea frumuseții naturii din Masivul Piatra Craiului. Accesul către traseele montane este facil și vă invită să descoperiți căi pitorești precum traseul spre Cabana Curmătura sau Prăpăstiile Zărneștiului, oferindu-vă oportunitatea de a admira peisaje spectaculoase și de a experimenta aventura în mijlocul naturii.

Obiective Turistice Locale:

  • Rezervația de Urși de la Zărnești: Un loc fascinant unde puteți observa urși liberi în habitatul lor natural și în siguranță.
  • Castelul Bran: Cunoscut și sub numele de Castelul lui Dracula, acest edificiu istoric vă invită să descoperiți legenda și istoria sa fascinantă.
  • Cetatea Râșnov: O fortificație medievală impresionantă, situată pe un deal stâncos, oferind vederi panoramice asupra împrejurimilor.
  • Dino Park: O atracție perfectă pentru întreaga familie, unde puteți explora viața și lumea fascinantă a dinozaurilor într-un parc tematic interactiv.
  • Park Aventura Zărnești: Pentru cei dornici de aventură și adrenalină, acest parc oferă activități precum tiroliană, cățărare în copaci și altele, într-un mediu natural pitoresc.

Explorare Culturală:

  • Schitul Colțul Chiliilor: Un loc de liniște și spiritualitate, unde puteți admira arhitectura tradițională și puteți experimenta atmosfera liniștită a locului.

    Indiferent de preferințele dumneavoastră, în apropierea Pensiunii "Floare de Colt" veți găsi o varietate de activități și obiective turistice care vă vor oferi o experiență diversificată și memorabilă în timpul șederii dumneavoastră în această frumoasă zonă montană.


Aceste activități și obiective turistice vă vor permite să explorați și să vă bucurați de frumusețea naturii și a culturii locale în timpul șederii dumneavoastră la Pensiunea "Floare de Colt".