Camere Matrimoniale cu Baie - Oaza de Relaxare și Confort

    În Pensiunea "Floare de Colt", fiecare cameră matrimonială cu baie este concepută pentru a oferi o experiență de neuitat, combinând confortul modern cu un design elegant și o atenție deosebită pentru detalii. Capacitatea unității este de 10 camere duble cu pat matrimonial și trei paturi suplimentare, totalizând 23 de persoane, inclusiv copii.

Caracteristici și Facilități:

  • Design elegant: Fiecare cameră este amenajată cu mobilier de calitate și accesorii elegante, oferind o atmosferă rafinată și relaxantă.

  • Pat confortabil: Fiecare cameră dispune de un pat matrimonial confortabil, cu lenjerii de pat moi și perne pufoase pentru a vă asigura un somn odihnitor.

  • Baie privată: Fiecare cameră este dotată cu o baie privată modernă, echipată cu duș, uscător de păr, produse de igienă, prosoape, chiuvetă și toate facilitățile necesare pentru un confort optim.

  • Wi-Fi gratuit: Pentru a vă menține conectați cu cei dragi sau cu afacerile, oferim acces gratuit la internet Wi-Fi în fiecare cameră. 

  • Vedere pitorească: Fiecare cameră oferă o vedere pitorească către grădina noastră frumos îngrijită sau către peisajele împădurite din jurul pensiunii.

  • Tv in camere: Fiecare cameră este dotată cu televizor LCD și o varietate de programe.

Confort și intimitate:

    Fiecare cameră matrimonială cu baie este proiectată pentru a vă oferi o experiență de cazare intimă și confortabilă, unde vă puteți relaxa și vă puteți bucura de intimitatea dumneavoastră într-un mediu liniștit și plin de farmec.

    Este interzis accesul persoanelor străine, care nu fac parte din grupul de turiști cazați, în incinta pensiunii și pe proprietatea acesteia. Nu sunt permise animale de companie.

Tarife: camera dubla cu pat matrimonial 230ron, pat suplimentar 70ron. Check-in: 15:00-23:00. Checkout: pana la ora 11:00.