Facilități de Relaxare și Confort în Grădina și Curtea Pensiunii "Floare de Colt"

    În cadrul pensiunii noastre, ne-am străduit să creăm un mediu plăcut și relaxant pentru toți oaspeții noștri. Descoperiți facilitățile noastre de exterior, care vă vor permite să vă bucurați de momente de relaxare și distracție în mijlocul naturii.

Grădină și Curte Cu Grătar:

    Grădina și curtea noastră sunt spații perfecte pentru a vă bucura de aerul curat și de peisajele frumoase înconjurătoare. Aici, veți găsi un loc special amenajat pentru grătar, unde puteți prepara și savura delicioasele bucate în aer liber, în timp ce petreceți timp de calitate alături de cei dragi. La gratar nu se asigura lemne sau carbuni! Doar contra cost.

Trei foisoare și terasă exterioara acoperita:

    Pentru momente de relaxare în aer liber, vă invităm să descoperiți cele trei foisoare și terasa noastra acoperita. Aceste spații sunt perfecte pentru a vă bucura de o carte bună sau pentru a vă relaxa pur și simplu sub razele soarelui, într-un cadru plăcut și liniștit.

Parcare Privată:

    Oaspeții noștri se pot bucura de o parcare privată în incinta pensiunii, unde își pot parca mașinile în siguranță și pot explora zona înconjurătoare fără griji legate de găsirea unui loc de parcare.

Wi-Fi Gratuit:

    Pentru a vă menține conectați cu cei dragi sau cu afacerile, oferim acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga pensiune, inclusiv în grădină și curte, astfel încât să puteți naviga pe internet și să vă verificați e-mailurile în timp ce vă bucurați de frumusețea naturii. 

Bucătărie la dispoziția turistului:

    Pentru cei care doresc să își prepare propriile mese sau să păstreze și să servească alimente în timpul șederii lor, punem la dispoziție o bucătărie complet utilată și echipată. Aici, puteți pregati și savura preparatele preferate într-un mediu confortabil și familiar. Bucataria este dotata cu: frigider, filtru cafea, expresor capsule (dolce gusto), cuptor microunde, prajitor paine, cana electrica, ceainic cu infuzor, vesela, tacamuri. Este interzis accesul in unitate cu aeroterme, aparate de gatit, etc.

 

    Pensiunea "Floare de Colt" oferă zone comune primitoare, cum ar fi un living confortabil și o sală de mese spațioasă. Aceste spații sunt concepute pentru a vă oferi un loc relaxant în care vă puteți întâlni și socializa cu ceilalți oaspeți, sau puteți pur și simplu să vă relaxați și să vă bucurați de o carte bună într-un mediu plăcut și liniștit. Capacitatea unitati este de 10 camere duble cu pat matrimonial si trei paturi suplimentare total 23 persoane inclusiv copii.


Aceste facilități detaliate vă vor permite să vă bucurați de o experiență relaxantă și confortabilă în timpul șederii dumneavoastră la Pensiunea "Floare de Colt", într-un mediu natural și plin de farmec.